Вести

Споделување на прекуграничните атракции

Поддршка на институциите, заедниците и ранливите групи погодени од Ковид-19

Состанок за напредок

Поддршка на институциите, заедниците и ранливите групи погодени од Ковид-19

Хераклеа

Поддршка на институциите, заедниците и ранливите групи погодени од Ковид-19

Донации

Поддршка на институциите, заедниците и ранливите групи погодени од Ковид-19

Induction Training for the Grant Beneficiaries - mk

Induction Training for the Grant Beneficiaries under the 2nd Call for Proposals of the IPA Cross-Border Cooperation Programme North Macedonia – Albania 2014-2020 held in Tushemisht, Pogradec, Albania on…

The 8th meeting of the Joint Monitoring Committee mk

The 8th meeting of the Joint Monitoring Committee (JMC) under the IPA Cross-border Cooperation Programme North Macedonia – Albania 2014-2020 held in Tushemisht, Pogradec, Albania on 13th of February, 2020

EU CBC Programme 2014 - 2020 mk

Factsheet - IPA CBC MK-AL July 2019

Creating a common future mk

“Creating a common future” Promotion of project results under the Cross Border Cooperation Programme between Republic of North Macedonia and Republic of Albania 2014-2020 Conference on tourism,…

Contract Award Procedures under CBC grant contracts mk

Contract Award Procedures under CBC grant contracts (PRAG 2018) for the Grant Beneficiaries under the 2nd Call for Proposals of the IPA Cross-Border Cooperation Programme North Macedonia – Albania 2014-2020…

MK Announcement for FO

The Ministry of Local-Self Government in the Republic of North Macedonia and Ministry for Europe and Foreign Affairs in the Republic of Albania, as the operating structures of the IPA II Cross-Border Cooperation…

Ангажирање на експерти за проценка на идеи за стратешки проекти во рамките…

Ангажирање на експерти за проценка на идеи за стратешки проекти во рамките на ИПА програмата за прекугранична соработка

ОГЛАС - Ангажирање на консултант (CVO - Communication and visibility officer)

Министерството за локална самоуправа во соработка со Министерството за Европа и надворшни работи, во рамките на имплементација на ИПА прекуграничната програма Република Северна Македонија – Република Албанија,…

Промовирање и информативни сесии за процесот на консултации за идентификување…

Прекугранична програма за соработка Република Северна Македонија – Република Албанија 2014 -2020 во рамките на инструментот за пред-пристапна помош (ИПА 2)

Info for the programme web Training PA_CBC MK-AL_2CfP

Training for Potential Applicants on “How to prepare a successful application under the 2nd Call for Proposals” scheduled for 17 – 18 of December 2018 in Struga and 09 – 10 of January 2019 in Pogradec

Training on “Reporting and visibility” under CBC Grant Contracts for the…

The training will take place on 26th and 27th of November 2018 in Hotel “Karpos”, Skopje.

Документарец за Авантуристички Туризам

Оваа видео е подготвено од страна на "Lake Ohrid region – Save Destination for Adventure travel".

1st Coordination meeting with GB, 5 June 2018, Struga

1st Coordination meeting with GB, 5 June 2018, Struga

5-ти „JMC“ и 6-ти „JSC“ собир, 30 Август 2018, Струга

5-ти „JMC“ и 6-ти „JSC“ собир, 30 Август 2018, Струга

4-ти ОС собир, 24 Јули 2018, Охрид

4-ти ОС собир, 24 Јули 2018, Охрид

Upcoming 2nd Call for Proposals under the IPA Cross-border Cooperation…

Within preparation activities for the launching of the second Call for Proposals, the Joint Technical Secretariat, in cooperation with the Operating Structures of both countries (Ministry of Local Self…

ЈАВЕН ОГЛАС: Службеник за комуникација и видливост во рамки на ИПА II програмата…

ЈАВЕН ОГЛАС: Службеник за комуникација и видливост во рамки на ИПА II програмата за прекугранична соработка МК – АЛ 2014-2020.

First regular coordination / workshops with the CBC grantees under the…

First regular coordination / workshops with the CBC grantees under the 1st CfP of the IPA CBC Programme Macedonia - Albania 2014 - 2020

Training plan for the grant beneficiaries: 1st Call for proposals IPA CBC…

Training plan for the grant beneficiaries: 1st Call for proposals IPA CBC Programme Republic of Macedonia - Republic of Albania 2014 -2020

Прекуграничен саем на Ракотворби

Министерството за локална самоуправа, Скопје, во соработка со Министерството за евро-интеграции, Тирана, оперативни структури одговорни за имплементација на оваа ИПА Програмата за прекугранична соработка,…

5. прослава на Денот на Европската Територијална Соработка - IPA CBC MK-AL

Министерството за локална самоуправа, Скопје, во соработка со Министерството за евро-интеграции - Тирана, оперативни структури одговорни за имплементација на ИПА Програмата за прекугранична соработка,…

Конкурс за најкреативно кратко видео

Конкурсот за кратки селфи-видеа (со времетраење од максимум 60 секунди) започнува на 28 септември, 2017 година и ќе трае до 31 октомври, 2017 година. Прогласувањето и доделувањето на наградите за најкреативните…

Announcement for engagement of accessors - IPA CBC MK-AL 2014-2020 - mk

The Ministry of Local Self-Government responsible for implementation of the IPA cross-border cooperation programme with Albania, is in process of preparation of the 1st Call for proposals of the IPA cross-border…

Announcement for FO

The Ministry of Local Self-Government responsible for implementation of the IPA cross-border cooperation programme with Albania, is in process of preparation of the 1st Call for proposals of the IPA cross-border…