ОГЛАС - Ангажирање на консултант (CVO - Communication and visibility officer)

Министерството за локална самоуправа во соработка со Министерството за Европа и надворшни работи, во рамките на имплементација на ИПА прекуграничната програма Република Северна Македонија – Република Албанија, објавува Јавен оглас за пријавување на кандидати за слободните работни позиции: Службеник за комуникација и видливост во рамки на ИПА II програмата за прекугранична соработка СМК – АЛ 2014-2020.

 
Повеќе информации на линковите подолу:
TOR Communication and visibility officer
ОГЛАС - Ангажирање на консултант (CVO - Communication and visibility officer) 2019