Видео Галерија

Документарец за Авантуристички Туризам

25 September 2018

Оваа видео е подготвено од страна на "Lake Ohrid region – Save Destination for Adventure travel".

5. прослава на Денот на Европската Територијална Соработка - Струга

10 November 2017

Тhe Ministry of Local Self-Government, Skopje, in cooperation with the Ministry of European Integration,…