Фаза на аплицирање

Прекуграничен саем на Ракотворби

10 November 2017

Министерството за локална самоуправа, Скопје, во соработка со Министерството за евро-интеграции, Тирана,…

Конкурс за најкреативно кратко видео

28 September 2017

Конкурсот за кратки селфи-видеа (со времетраење од максимум 60 секунди) започнува на 28 септември, 2017…